fbpx

Validări și certificări obținute de produsul Anagen-PLUS®

 1. Produs conform cu normele Elvetiene: lipsa formaldehidei din compozitie, certificata de Laboratoarele Cantonale de Igiena Elvetiene.
 2. Inregistrarea produsului la FDA- SUA
 3. Certificari Universitare pentru siguranta maxima de folosire a produsului, deoarece acesta este certificat cu urmatoarea indicatie speciala «  incapabil de a dezvolta reactii iritative sau alergice »
 4. Certificari Universitare pentru eficacitate clinica eficienta, obtinuta prin compararea inainte/in timpul/dupa efectuarea tratamentului in baza datelor analitice-instrumentale exacte, deci incontestabile.

Conformități Anagen-PLUS®

 1. Directivele Parlamentului European
 2. Codurile INCI UE si INCI SUA
 3. Directivele SASO ( Saudi Arabia Standard Organisation)
 4. Normativele Europeene ANTITRUST in materie de publicitate mincinoasa si comparativa
 5. Cerintele Camerei de Comert pentru pietele nationale si internationale
 6. Norme ISO 9001
 7. Norme GMP (Good Manufacturing Practices)
 8. Actualele norme din tarile arabe in general, chiar si in ceea ce priveste periculosul 1,4- dioxan care, contrar produsului Anagen-PLUS®, este prezent chiar si in concentratii foarte mari (22%) in majoritatea sampoanelor, demachiantelor de fata, spume de baie, etc. care se gasesc pe piata in acest moment, dar care nu este mentionat pe eticheta, compus considerat cancerigen.

Ingrediente INCI UE și INCI SUA

In Europa, fabricarea produselor cosmetice in general , poate fi efectuata de cate companii, utilizand exclusiv ingredientele admise in mod legal care se afla in nomenclatorul INCI-UE  (International Nomenclature Cosmetic Ingredients) iar in Statele Unite cele care se afla in nomenclatorul INCI SUA .

Prin urmare, a scoate in evidenta caracteristici de eficienta ale unui ingredient anume ca si cand ar fi o « noua si mare descoperire stiintifica », pentru organul institutional ANTITRUST este considerata inselatoare si derutanta pentru consumator, deci sanctionabila.

CITEȘTE TOATE INGREDIENTELE ANAGEN-PLUS®

Ce este Repetead Insult Patch Test?

Se aplica o cantitate de produs pe piele, dupa care se acopera cu un leucoplast si se lasa timp de 21 de zile fara sa fie schimbat.
Dupa expirarea celor 21 de zile se scoate leucoplastul si se lasa pielea libera timp de 7 zile timp in care se fac observatiile legate de starea pielii. La expirarea celor 7 zile de pauza se aplica o noua cantitate de produs pe piele si se acopera din nou cu leucoplast timp de 2 zile, dupa care se elimina leucoplastul.

In urma acestui test, care are loc pe o perioada de 30 zile, adica cu 2 zile mai mult decat numarul de zile in care are loc regenerarea celulara, se constata daca pielea a suferit vreo reactie alergica sau iritativa. In momentul in care pielea se constata a fi intacta, produsul este considerat sigur pentru sanatatea umana.