fbpx

De ce Anagen-PLUS® ?

Caracteristici de bază indispensabile în fabricarea produsului :

 1. Nu contine formaldehida. Numai dupa multe decenii in tarile occidentale a fost clasificata ca fiind o substanta cancerigena, pe cand in multe alte tari, datorita costului scazut este inca folosita in conservarea produselor.
 2. Nu contine coloranti. Numai dupa multe decenii in tarile occidentale multe din aceste substante folosite pentru colorarea produselor cosmetice cat si pentru a masca opacitatea si aspectul tulbure, au fost clasificate ca fiind iritante si alergene.
 3. Nu contine parfumuri. Numai dupa multe decenii in tarile occidentale, multe substante utilizate la scara larga pentru parfumarea produselor (acoperirea mirosurilor neplacute ale ingredientelor de o calitate scazuta) au fost clasificate ca fiind puternic iritante si alergene.
 4. Contine exclusiv ingrediente inregistrate la FDA – SUA. Numai dupa multe decenii, atat Statele Unite cat si Comunitatea Europeana, au creat nomenclatorul ingredientelor admise pentru fabricarea produselor cosmetice ( Codurile INCI-SUA si INCI-UE)
 5. Compatibilitate maxima si sinergie perfecta a principiilor active naturale cu alte ingrediente de o inalta calitate si puritate, astfel incat sa se obtina o formula de Maxima Siguranta, Eficienta Clinica si o foarte lunga stabilitate a produsului finit.
 6. Sarcina bacterica zero pentru fiecare lot de fabricatie in parte, incluzind drojdii, mucegaiuri, colonii bacterice, atat Gram+ cat si Gram-, etc., certificat in laboratoare de microbiologie recunoscute de cate Ministerul Sanatatii Publice, in masura sa garanteze o stabilitate extrem de lunga cat si o conservare optima a produsului finit.

Certificări

Anagen-Plus® deține certificări pentru:

 • Siguranță
 • Eficacitate clinică
 • Sarcina bacterică zero
 • Conformitate
VEZI TOATE CERTIFICĂRILE

Ce este important de știut despre tratamentul Anagen-Plus® :

Samponul Anagen-Plus® este unicul la nivel mondial, care pana in acest moment, a reusit sa combine intr-o doza functionala tensioactivii anionici si cei cationici, care in mod normal sunt incompatibili.

Ce inseamna lucrul acesta ?

Rolul tensioactivilor anionici este acela de a curata si in concluzie se regasesc in toate sampoanele existente pe piata.

Rolul tensioactivilor cationici este acela de a avea un efect de conditionare si antistatic foarte bun, de a conferi senzatie de catifelare, motiv pentru care se regasesc in toate mastile si balsamurile care se afla pe piata.

Prin urmare, procedura spalarii parului trebuie sa fie respectata intr-un mod riguros, deoarece primul spalat are rolul de a curata foarte bine scalpul si parul de impuritati. Cel de-al doilea spalat are rolul de balsam conditionant, de unde nu mai exista necesitatea folosirii unei masti.

De ce trebuie efectuat tratamentul Anagen timp de 4 luni pentru a obtine rezultate vizibile si de durata.

Parul uman din punct de vedere fiziologic pe durata lui de existenta trece prin 3 faze:

Faza Anagen

Faza de crestere, care poate dura intre 2 si 7 ani, in functie de fiecare individ in parte

Faza Catagen

Faza de stagnare, care dureaza 3 saptamani, respectiv 21 de zile

Faza Telogen

Faza de cadere, in care bulbul pilifer incepe sa se atrofieze treptat pana cade, care dureaza 3 luni.

Fiecare individ are in medie cca. 100.000 de bulbi activi ( care genereaza fire de par). Avand in vedere cele 3 faze ale bulbului, este imperativ necesar ca termenul de 4 luni de efectuare a tratamentului sa fie respectat, deoarece cele 4 luni cuprind toate cele 3 faze ale bulbului, astfel incat toti sa beneficieze de nutrientii absolut indispensabili dezvoltarii lor in conditii optime.

Un lucru foarte important de retinut este faptul ca dupa efectuarea tratamentului, daca se revine la aceleasi obiceiuri si acelasi stil de viata,  evident ca poate exista si o recidiva. In acest caz este recomandat pentru toate persoanele sa continue spalarea parului si a scalpului cu produse sigure, certificate pentru maxima siguranta si eficienta.

Modul de folosire Anagen-Plus®

Atentie ! Este foarte importanta respectarea instructiunilor pentru a avea garantia satisfactiei in proportie de 100% !

 1. Se uda din abundenta parul ( samponul se activeaza in prezenta apei)
 2. Se aplica produsul direct pe scalp ( atentie, nu trebuie varsat in palma, deoarece fiind foarte lichid este posibil sa-l pierdeti printre degete).
 3. Se maseaza in mod delicat pana se formeaza spuma. Daca aceasta nu se formeaza intr-o cantitate suficienta, este necesar sa mai adaugati putin produs si sa-l activati cu putina apa. Continuati masarea delicata a scalpului iar in cazul femeilor care au parul mediu si lung este foarte important ca parul sa fie spalat in permanenta pe lungime si sa nu fie adunat pe scalp. Acest lucru va va facilita ulterior pieptanatul. Primul spalat este esential in buna desfasurare a tratamentului. Se clateste din abundenta in momentul in care constatati ca s-a format o spuma densa. Numai atunci spalatul este considerat ca fiind efectuat in mod corect.
 4. Se adauga din nou o mica cantitate de sampon direct pe scalp, dupa care se repeta operatiunea cu masarea delicata a scalpului si a parului pe lungime, pana la formarea spumei dense. Se lasa sa actioneze 2 minute dupa care se clateste din nou abundent, astfel incat sa nu existe sansa ca reziduuri de produs sa ramana pe scalp.
 5. Se absoarbe cu un prosop curat excesul de apa
 6. Se ia pipeta impreuna cu solutia si se aplica 2 pipete (respectiv 5 ml de solutie) pe scalp. Cate o pipeta pe fiecare jumatate de scalp, se maseaza usor si se lasa sa actioneze 6 minute, dupa care parul se coafeaza in modul obisnuit.
 7. Spalatul se realizeaza de cel putin 2 ori pe saptamana.
 8. Aplicarea solutiei se realizeaza in fiecare zi, respectiv 2 pipete, 5 ml, direct pe scalp, fara ca parul sa fie spalat de fiecare data. Se maseaza usor scalpul dupa aplicare, pentru a facilita penetrarea solutiei si se lasa sa actioneze din nou 6 minute, dupa care se poate usca cu feonul.
Anagen-Plus® nu încarcă și nu îngrașă părul.
Anagen-Plus® nu elimină vopseaua din păr.