fbpx

Tratament Antimătreață VB®

Pentru combaterea mătreții, a pruritului, a eritemului și pentru hidratarea optimă a scalpului.
Șampon pentru uz frecvent 200 ml + 2 Soluții Antimătreață de 75 ml/buc.

La ce servește Tratamentul Antimătreață VB®?

Pentru tratarea/normalizarea seboreei scalpului, chiar si in prezenta pruritului, deshuamarii ( matreata grasa si uscata – pytiriasis capitis) si eritem.

Aceste stari ale scalpului, sunt foarte delicate de tratat, deoarece foarte des degenereaza intr-o adevarata dermatita seboreica cu o crestere puternica a deshuamarii si prurit ce degenereaza in eritem.

In afara cauzelor organice, aparitia problemelor mentionate mai sus se datoreaza in zilele noastre, mai mult ca oricand si prin folosirea indelungata de produse inadecvate cum ar fi de exemplu produse ce contin coloranti, parfumuri alergenice adaugate in sampoane, balsamuri si in general toate produsele care intra in contact cu parul si scalpul.

Acesta este motivul pentru care Tratamentul Antimatreata VB®, a fost testat, validat si certificat in Sediu Universitar, atat pentru maxima siguranta de folosire (Samponul pentru Uz frecvent si Solutia antimatreata au fost ambele certificate  ca fiind “incapabile de a declansa reactii iritative sau alergice”) iar sinergia lor a demonstrat O mare Eficacitate Clinica in eliminarea pruritului si in normalizarea atat a matretii cat si a eritemului ( a se vedea mai jos certificarile Universitare).

MOD DE FOLOSIRE

Pe toata durata Tratamentului Antimatreata VB®

  • de trei ori pe sapatamana, spalati parul cu Samponul pentru Spalari frecvente VB®, dupa care aplicati pe scalp Solutia Antimareata VB®, asa cum este indicat in schema de aplicare de mai jos.
  • Toate sampoanele VB® sunt fabricate fara adaos de agenti de ingrosare si din acest motiv sunt foarte fluide. Din acest motiv se recomanda aplicarea samponului din flacon direct pe scalp. Acest lucru va garanteaza distribuirea pe par si scalp a produsului in mod omogen si un consum minor de produs.

Schema de aplicare recomandata

De trei ori pe saptamana:

  • efectuati o prima spalare cu samponul a parului si a scalpului, pana la obtinerea unei spume stabile si abundente. Clatiti foarte bine cu apa calduta. Clatitul este foarte important!

Primul spalat are rolul de a elimina murdaria primara, atat de pe par cat si de pe scalp.

  • absorbiti cu un prosop excesul de apa din par si cu ajutorul unui pieptan rar, pieptanati parul
  • aplicati solutia antimatreata pe scalp cu grija, astfel incat sa acopere toata suprafata scalpului, masati usor si lasati sa actioneze 7 minute. La expirarea timpului, clatiti cu mare grija cu apa calduta din abundenta.
  • Continuati cu efectuarea celui de-al doilea sampon, pana la obtinerea unei spume stabile si abundente, dupa care clatiti foarte bine cu apa calduta.

Continuati in acest mod pentru cel putin 4 saptamani.

UNIVERSITATEA DIN SIENA – Toscana – Italia

Departamentul de Dermatologie – Institutul Clinic de Dermopatie

Director Prof. Lucio Andreassi

Evaluarea eficacitatii Clinice si a Sigurantei pentru Tratamentul Antimatreata VB® asupra subiectilor diagnosticati cu Dermatita seboreica (prurit, deshuamare, eritem si deshidratare a scalpului)

Sinteza:

Tratamentul Antimatreata VB® a fost supus in acest sediu universitar, la evaluarea despre Eficacitatea clinica, nu numai asupra matretii, ci pentru tot ce priveste simptomatologia clasica a dermatitei seboreice a scalpului, ca de exemplu prurit, deshuamare, eritem si deshidratare care in mod frecvent insotesc debutul si persistenta dermatitei seboreice a scalpului.

Criteriile de selectie a subiectilor supusi testelor au fost selectarea celor diagnosticati in baza testelor de laborator ca avand Pytiriasis Capitis.

Toti pacienti au fost supusi la cercetari clinice pentru o perioada de 30 de zile, perioada in care au fost efectuate prelevari clinice si de laborator de la momentul 0, in ziua a 15-a si a 30-a.

Toti pacientii au efectuat o prima spalare a parului cu Samponul VB®  si dupa clatire au aplicat Solutia Antimatreata VB®, mentinand-o pe scalp intre 5 si 7 minute. Dupa clatirea solutiei au efectuat un nou spalat cu Samponul VB®.

Simptomele si semnele luate in considerare, au demonstrat o ameliorare neta a conditiilor patologice a Dermatitei seboreice deja dupa primele 15 zile si inca si mai evidente dupa 30 de zile (vezi tabelul)

Studiul Clinic - Tratament antimatreata

Valori medii pentru toti pacientii supusi la Studiul Clinic

Evaluare clinica finala

Tratamentul Antimatreata VB®  a demonstrat o evidenta eficacitate clinica pe toti subiectii recrutati, care sufereau de dermatita seboreica a scalpului, reducand la 0 pruritul, reducand mai mult de cat considerabil, atat deshuamarea cat si eritemul, in afara faptului ca a crescut hidratarea scalpului cu 17,07 unitati corneometrice.

In ceea ce priveste siguranta, atat Samponul VB®  cat si Solutia Antimatreata VB®, pe toata perioada de evaluare clinica au fost supuse la teste rigide clinico-farmacologice prevazute de Testul Repetead Insult Patch Test si, trecand cu succes peste acestea, au fost certificate de aceast centru universitar ca fiind “ incapabile sa produca reactii alergice sau iritante”.

Informatii utile pentru consumatori

Daca au fost folosite produse nepotrivite pentru tratarea matretii pe lungi perioade de timp, se pot constata recidive dupa tratarea cu Tratamentul VB®. In aceste cazuri, se recomanda repetarea Tratamentului Antimatreata VB®, asa cum a fost specificat mai sus.

De asemenea, pentru persoanele care in trecut au suferit de matreata, pentru mentinerea scalpului in conditii optime, se recomanda folosirea, in contextul prevenirii aparitiei acesteia a Tratamentului Antimatreata VB®  la fiecare 60 de zile.

Pentru tot ce a fost descris mai sus, se recomanda folosirea produselor Villa Borghini, atat pentru certificarile universitare de maxima siguranta cat si pentru cele de Reala si Demonstrata Eficacitate Clinica, cat si pentru a obtine si mentine rezultate maxime de natura estetica ( frumusetea parului si a pielii) cat si curativa.